fbpx

PARHAAT KOULUTUKSET

Parhaat koulutukset – kesäkirje

PARHAAT KOULUTUKSET

l

Erja Laurila

21 kesäkuun, 2022

Hyvä asiakas ja yhteistyökumppani,

Kiitos paljon tästä kevätkaudesta. Olemme saaneet jälleen kokea useita yhteisiä onnistumisia, moninaisia haasteita ja merkityksellistä uuden oppimista. Yhteiskunnallisten muutos- ja poikkeustilanteiden jatkumisesta huolimatta, ja niistä johtuen, koulutus- ja valmennusala on saanut olla luomassa ja mahdollistamassa työelämän uusia menestystekijöitä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Jotta voimme palvella asiakkaitamme syksyllä entistäkin paremmin, olemme panostaneet koko prosessiin ja huomioineet kehityskohteita webinaarien ja etäkoulutusten valmistelussa, toteutuksessa ja jälkihoidossa. Suuret kiitos palautteistanne!

Koulutusten korkean laadun varmistamiseksi meille tärkeää on NPS-mittaristo, joka kertoo suosittelijoiden  määrän. Parhaimmillaan se on ollut jopa 100% ja useat suosituimmista valmennuksistamme ovat yltäneet upeasti jopa NPS 91.  Olemme panostaneet uusiin ja päivitettyihin, ajankohtaisiin sisältöihin, materiaaleihin ja tekniseen laatuun.

Käytössämme on Premium-tasoinen studio laitteistoineen ja useita digitaalisia alustoja, jotka mahdollistavat tietoiskujen lisäksi myös osallistujien ja valmentajien keskinäistä vuorovaikutusta eri tavoin. Vuosittain meillä on yli 6500 asiakasta, yli 100 kouluttajaa ja yli 1000 koulutusta, webinaaria ja valmennusta. Syksyllä pääsemme taas tekemään kaivattuja lähikoulutuksia, se on hienoa! Kiitos myös tiimi- ja organisaatiokohtaisista tarjouspyynnöistä, räätälöimme mielellämme juuri teille sopivat parhaat koulutukset.

Kevään 2022 suosituimmat koulutukset uusitaan myös tulevana syksynä – varaa eturivin paikkasi.

  1. Näin teet suuret kaupat Teamsin avulla
  2. Excel-perjantai – eniten kysytyt
  3. GDPR:n tietoturvavaatimukset ja viranomaisseuraamukset
  4. Excel – olennaiset perusteet
  5. Excel kikat ja konstit
  6. Uusi yhteistoimintalaki käytännössä
  7. Taitava asiakaspalvelija
  8. Potkut alisuoriutumisesta
  9. Turvallisuuskoordinaattori ja rakennusprojektien turvallisuus
  10. Oikeudelliset keinot työuupumusta vastaan

Tällä hetkellä ostetuimmat Parhaat koulutukset: TOP10

Kiitos paljon kaikille ja oikein hyvää kesää!  Lomailemme pääosin jo juhannuksesta lähtien ja koko heinäkuun! Tavataan elokuussa!

Kesäterveiset!

Erja Laurila tiimeineen

 

Suomen vahvimmat 2022 Varangi Oy

Varangi Oy tunnetaan suosituista koulutusbrändeistä WebAkatemia, Eventium Koulutuspalvelut, KurssitNyt ja Ratekoulutus sekä mm. palvelukonseptistamme Parhaat Koulutukset. WebAkatemia tarjoaa ajankohtaisia live-webinaareja. Tuotamme, markkinoimme ja myymme laadukkaita lähikoulutuksia, etävalmennuksia ja hybridivalmennuksia organisaatioille henkilöstöineen. Yhteistyöverkostoomme kuuluu laaja osaaja- ja kumppanuusverkosto. Asiakkaamme ovat eri toimialojen johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita.

 

koulutustuottaja, liiketoimintajohtaja, Co-Founder
erja.laurila@parhaatkoulutukset.fi
p. 050 300 6558

Parhaat koulutukset